Ge ditt event det där lilla extra

Det första intrycket som dina evenemangsbesökare får innefattar fler faktorer än vad många tror. Visst, det mest angelägna är att boka in trevliga och inspirerande talare, att se till att mat och dryck finns tillgängligt för alla och att alla helt enkelt trivs. Det är massor med jobb som krävs för att åstadkomma detta. Men vill du stå ut från mängden är det detaljerna som räknas!

Glöm aldrig det estetiska och ytliga. Det låter som ett tråkigt tips för dig som inte har koll på sådant, men det är faktiskt en avgörande faktor, oavsett om du förstår det eller inte. Allt från stolsöverdrag till ljusstakar och gardiner spelar roll. Om du känner att detta känns dumt bör du ta in någon som förstår det estetiska. Arrangerar du ett internationellt event så är det supersmart och kul att ta in IKEA-dekorationer för eventet. Du tar fram det typiskt svenska, samtidigt som du visar att du faktiskt bryr dig om kvalitet.

Glöm inte marknadsföringen

Ett vanligt misstag bland event-arrangörer som anordnar events för första gången är marknadsföringen och spridningen. Man fokuserar så hårt på detaljerna på plats att man glömmer att sprida information om att evenemanget ens existerar. Försök andas ut och ta hand om både det lokala och globala.

kalle