Smidig flytthjälp och städning för eventet

Det är mycket att tänka på när det är dags att arrangera företagsevent. Föreläsare, lokal och catering ska bokas och eventet ska marknadsföras till rätt målgrupp. Då är det skönt att kunna anlita andra för att sköta specifika delar. En sådan grej är hjälp med flytt av utrustning och annat som är nödvändigt för eventet. En professionell storstädning efter eventets slut kan också vara guld värt när allting är över.

Ett sådant företag är qleano.se som erbjuder både flyttjänster och städtjänster. De riktar sig till företag och privatpersoner och tar sig an både små och stora uppdrag. De erbjuder regelbunden hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och all typ av städning du kan tänkas behöva. Med en pålitlig och välrenommerad städfirma som qleano.se vid din sida får du en sak mindre att tänka på när du planerar företagseventet.

Kombinera städ och flytt för smidigare vardag

Det är praktiskt att samarbeta med en firma som kan hantera olika typer av tjänster. Ju fler samarbetspartner du använder dig av, desto större är risken för missförstånd och potentiella problem. En firma som kan ta hand om både flytt av utrustning till och från eventet, och samtidigt genomföra en noggrann slutstädning, är det som du bör satsa på. Se till att avtalet är korrekt för att undvika tråkigheter i framtiden.

Flytt- och städtjänster för privatpersoner

Qleano.se erbjuder som sagt sina tjänster till både privatpersoner och företag. Vill du ”testa” företagets kompetens, kan du först anlita dem privat. Kanske upptäcker du då fördelarna med regelbunden hemstädning, samtidigt som du får en garanti på att städfirman faktiskt utför sitt jobb ordentligt.

kalle