Fixa ett mötesrum

På den här sidan kan du läsa allt om event och konferenser. Men att anordna en konferens eller ett möte kan vara svårt och det finns flera saker du behöver tänka på. Du behöver bland annat se till att ni har en bra lokal där ni kan hålla mötet. Om företaget inte har en egen lokal kan ni boka en och det kan du läsa mer om nedan.

Boka en konferenslokal idag

Genom att gå in på https://helio.se/sv/ kan du få tag på riktigt bra lokaler för konferenser och möten. Helio är ett coworking- och mötesrumsföretag som finns i Stockholm och Malmö. Så om ditt företag finns i någon av städerna, eller om ni ska resa dit för att gå på konferens, kan det vara värt att kolla in vad Helio har att erbjuda. Deras lokaler är mycket uppskattade och dessutom innehåller de allt som man behöver för att kunna hålla möte på ett modernt sätt.

På deras hemsida kan du läsa mer om de olika rummen de har att erbjuda och hur mycket det kostar. Men överlag får ni mycket för pengarna och det kan vara värt att boka ett mötesrum för att ni ska kunna diskutera det ni behöver i lugn och ro. Dessutom är det alltid skönt att komma bort från arbetsplatsen. Det kan leda till att ni får helt nya idéer och därför kan det vara bra att hålla mötet på en annan plats än på ert företag. Så kolla in Helio och boka mötesrum så snart som möjligt.

kalle