Konferenser och events

Last modified date

TED-konferenser finns i hela världen! Och nu finns även TED Fellows med temat ”Shape Your Future”. Det kommer nya globala, banbrytande samtal från TED Fellows om vad vi kan göra med framtiden!

Vad har 2021 att bjuda på? Massor med TED-talks! Och allt är rykande färskt, intressant och ofta banbrytande eftersom de personer som talar på TED-talks är just – banbrytande och orädda. Att vara orädd är en förutsättning för att aktivt kunna ta del av vad framtiden har att erbjuda – för vem vill stå kvar på stationen när tåget går?

I en värld där utvecklingen går så snabbt att människorna knappt hinner med, gäller det att bygga igen gapet, ta sats och lära sig interagera – helt enkelt göra det som krävs för att vara med!

Vad händer på TEDs hemmaplan i Kalifornien?

TEDMonterey kommer bland annat att hålla ”The Case for Optimism” och lite senare mot slutet av året kommer ett TEDWomen i Palm Springs. I Monterey kommer man att fira modiga människor, de som kastar sig ut och inte är rädda att agera – de som ger världen hopp! Just därför kommer denna TED-konferens att hålla i just Monterey där allting startade från början.

kalle