Anordna inspirerande företagsevent

Du som företagare kan med fördel anordna olika sorters event för att marknadsföra dina produkter eller tjänster samt bygga en större varumärkeskännedom. Event kan även styrka ditt varumärke och relationer med kunder, partners och medarbetare. Ta del av våra bästa tips för lyckade företagsevent.

Bjud in till kontoret

Ett företagsevent behöver inte kosta skjortan. Även mindre företag och startups kan anordna lyckade event. Du behöver inte hyra dyra event- och konferenslokaler. Ibland räcker det gott och väl med ett trevligt mötesrum i anslutning till kontoret. Hos yta.se kan du jämföra kontorshotell i Stockholm och hitta det alternativ som passar dig bäst. Genom att hyra en plats på ett kontorshotell får du tillgång till kontorsutrustning såväl som möteslokaler. Perfekt om du vill anordna regelbundna event i mindre skala. Kontakta gärna yta.se och få kostnadsfri hjälp av deras kontorsexperter.

Streama ditt event

För att nå ut till en bredare målgrupp kan du streama ditt event. Inspireras av populära TED-talks och lägg ut presentationen på Youtube efteråt. Genom att streama ditt event behöver du inte lägga stora summor på eventlokaler. Det räcker gott och väl med ett mötesrum på kontorshotellet i Stockholm eller i något annat område där du är verksam.

Skapa olika event för olika målgrupper

Regelbundna företagsevent är ibland nödvändigt för att se till att ditt bolag är relevant. Konkurrensen är stor och med ett intressant event står ditt bolag ut i mängden. Du kan med fördel skapa olika event för olika målgrupper, till exempel ett för kunder och ett annat för partners och medarbetare. För kunder kan du anordna en rad olika event, till exempel demonstration av nya produkter och hur de används samt en föreläsning om nya trender inom den bransch du är verksam. Var kreativ och hitta på eventidéer som passar ditt bolag.

Lycka till!

kalle